Αγγλία

Στο χειρουργείο ο Λένον;

Ορατός είναι ο κίνδυνος να χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο ο Άαρον Λένον. Ο 19χρονος δεξιός χαφ-εξτρέμ τραυματίστηκε την Παρασκευή στην προπόνηση της Τότεναμ και απουσίαζε από τη σαββατιάτικη αναμέτρηση των «πετεινών» με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» (1-0)
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ορατός είναι ο κίνδυνος να χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο ο Άαρον Λένον. Ο 19χρονος δεξιός χαφ-εξτρέμ τραυματίστηκε την Παρασκευή στην προπόνηση της Τότεναμ και απουσίαζε από τη σαββατιάτικη αναμέτρηση των «πετεινών» με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» (1-0).

«Ίσως υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, αλλά δεν αποκλείεται να τον αφήσουμε να ξεκουραστεί για μια εβδομάδα και να επανεκτιμήσουμε την κατάστασή του. Έχει ένα μικρό πρόβλημα στο χόνδρο και ελπίζουμε πως όλα θα πάνε καλά. Η απουσία του είναι πλήγμα, αλλά δεν τον είχαμε στη διάθεσή μας ούτε στην προετοιμασία, επομένως αισιοδοξώ πως θα τα πάμε καλά και χωρίς αυτόν», δήλωσε ο προπονητής της Τότεναμ, Μάρτιν Γιόλ.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x