Αγγλία

Στα …μαλακά ο Μαρτίνες

Με πρόστιμο 10.000 λιρών τιμωρήθηκε ο Ρομπέρτο Μαρτίνες για τα σχόλιά του για τη διαιτησία στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γουίγκαν.

Ο τεχνικός των «λάτικς» είχε διαμαρτυρηθεί τόσο για το πέναλτι που δόθηκε στον Ντάνι Γουέλμπεκ, όσο και για τα υπόλοιπα γκολ που σημείωσαν οι «κόκκινοι διάβολοι».

Ο Ισπανός προπονητής καλείται να πληρώσει 10.000 λίρες, αφού θεωρήθηκε ότι παραβίασε το Άρθρο 3 του κώδικα της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, το οποίο αναφέρεται στις δηλώσεις που γίνονται στα Μέσα.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει ζητήσει να τεθεί ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής για να εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν στις δηλώσεις αυτές.

Πηγή: www.england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x