Νέα σενάρια σχετικά με πιθανή πώληση της Λίβερπουλ φιλοξενούνται σήμερα σε αγγλικές εφημερίδες. Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως το διοικητικό συμβούλιο των Κυπελλούχων Αγγλίας έχει προγραμματίσει σύσκεψη για την Πέμπτη με θέμα συζήτησης τις προτάσεις που υπάρχουν για αγορά του συλλόγου.
Η «Ντέιλι Ποστ» αποκαλύπτει σήμερα πως αυτή τη στιγμή έχουν κατατεθεί ήδη τρεις πολύ μεγάλες προσφορές, μία εκ των οποίων φέρεται να είναι από τον επιχειρηματία, Στιβ Μόργκαν (ο οποίος είναι ο μέτοχος με το τρίτο μεγαλύτερο μερίδιο μετοχών στη Λίβερπουλ). Αν πάντως ο πρόεδρος της ομάδας, Ντέιβιντ Μουρς, και οι άλλοι μέτοχοι αποφασίσουν να πουλήσουν τις μετοχές τους, τότε ίσως υπάρξουν άμεσες εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Λίβερπουλ, η οποία κοστολογείται στα 200 εκ. λίρες.
Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή η διοίκηση των «κόκκινων» πρέπει να παρουσιάσει στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης τους τρόπους με τους οποίους θα εξασφαλίσει τα 180 εκ. λίρες που απαιτούνται για να χτιστεί το νέο γήπεδο της ομάδας στο Στάνλεϊ Παρκ.
Επιμέλεια: Αποστόλης Κοτρότσος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






