Άνθρωπος που να ξέρει την Τότεναμ καλύτερα από τον Χάρι Ρέντναπ δεν υπάρχει στο Νησί και ο προπονητής της ΚΠΡ είχε τον τρόπο να σταματήσει την πρώην του ομάδα. Το 0-0 στο «Loftus Road» αφήνει ικανοποιημένους τους Ρέιντζερς με βάση την εικόνα του ματς και αφήνει τους «spurs» στην τρίτη θέση και να ελπίζουν σε στραβοπάτημα της Τσέλσι για να παραμείνουν εκεί.
Η Τότεναμ ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του ματς και είχε αρκετές ευκαιρίες να περάσει με διπλό από το δυτικό Λονδίνο και να πλησιάσει τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι στους τρεις βαθμούς.
Ο Χάρι Ρέντναπ έστησε έτσι την ΚΠΡ ώστε να περιορίσει στο ελάχιστο τα τρεξίματα της πρώην ομάδας του και με την πολύτιμη βοήθεια του Ζούλιο Σέζαρ, οι Ρέιντζερς πήραν έναν πολύτιμο βαθμό στην μάχη για την παραμονή.
Η Τότεναμ παρέμεινε στην τρίτη θέση και περιμένει το αποτέλεσμα της Τσέλσι κόντρα στην Στόουκ, ενώ η ΚΠΡ βρίσκεται στην προτελευταία θέση.
Με ιδανικό τρόπο άρχισε το ματς, τουλάχιστον για τους θεατές, αφού οι δύο ομάδες είχαν τρεις κλασσικές ευκαιρίες, με το σουτ του Ντεφό να σταματά στο δοκάρι και οι προσπάθειες των Αντεμπαγιόρ και Μπέιλ πάνω στον Σέζαρ. Με την πάροδο του χρόνου, οι φιλοξενούμενοι επέβαλαν το ρυθμό τους και έκλειναν στα καρέ της την ΚΠΡ, με τους παίκτες του Ρέντναπ να προσπαθούν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις. Η Τότεναμ συνέχισε να έχει τον πρώτο λόγο, χωρίς τις μεγάλες φάσεις, όπως στα πρώτα λεπτά. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν το ίδιο δυναμικά και στο δεύτερο μέρος, με τις εκτελέσεις φαόυλ των Ντεφό και Μπέιλ να μη βρίσκουν στόχο και τον Σέζαρ να δηλώνει και πάλι «παρών» όταν χρειάζεται.
Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας δεν είχε εναλλακτικό πλάνο σε περίπτωση που …στράβωνε το ματς κι έτσι η Τότεναμ έχασε έδαφος στην προσπάθεια να πλησιάσει τους πρωτοπόρους. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης το γεγονός πως ο Χάρι Ρέντναπ δεν έκανε την παραμικρή αλλαγή!
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ:
Σάββατο 12/1 (17:00)
ΚΠΡ – Τότεναμ 0-0
Άστον Βίλα – Σαουθάμπτον
Έβερτον – Σουόνσι
Φούλαμ – Γουίγκαν
Νόριτς – Νιούκαστλ
Ρέντινγκ – Γουέστ Μπρομ
Στόουκ – Τσέλσι
Σάντερλαντ – Γουέστ Χαμ
Κυριακή 13/1
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ (15:30)
Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι (18:00)
Η επόμενη αγωνιστική (23η):
Σάββατο, 19/1 (17:00)
Λίβερπουλ-Νόριτς
Μάντσεστερ Σίτι-Φούλαμ
Νιούκαστλ-Ρέντινγκ
Σουόνσι-Στόουκ
Γουέστ Χαμ-ΚΠΡ
Γουΐγκαν-Σάντερλαντ
Γουέστ Μπρομ-Άστον Βίλα (19:30)
Κυριακή, 20/1
Τσέλσι-Άρσεναλ (15:30)
Τότεναμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:00)
Δευτέρα, 21/1
Σαουθάμπτον-Έβερτον (22:00)
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






