Αγγλία

Πρόκριση με προσδοκία …ρεκόρ

Μόλις ένα ημίχρονο άντεξε η Μπρέντφορντ, με την Τσέλσι να πατά γκάζι στο δεύτερο μέρος και να παίρνει άνετα την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Το τελικό 4-0 φέρνει τους «μπλε» στην επόμενη φάση και τον Φρανκ Λάμπαρντ ακόμη πιο κοντά σε ένα ιστορικό ρεκόρ. Επανήλθε με γκολ ο Τζον Τέρι.

Ο Άγγλος μέσος σκόραρε κι έφτασε στα 199 γκολ με τη φανέλα της Τσέλσι και ψάχνει ακόμη τέσσερα για να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, ρεκόρ που κατέχει ο Μπόμπι Τάμπλινγκ.

Οι Λονδρέζοι δυσκολεύτηκαν μόλις για ένα ημίχρονο κόντρα στην Μπρέντφορντ, στον επαναληπτικό του 2-2. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς, είχαν ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ νωρίτερα, αλλά η καλά οργανωμένη άμυνα της Μπέντφορντ κρατούσε το μηδέν έως το 55΄.

Ο Χουάν Μάτα ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ, για να έρθει το γκολ του Όσκαρ στο 68’, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη λάθος πάσα του Ντιαγκουράγκα. Η Τσέλσι έκανε τρία τα τέρματά της με τον Λάμαρντ, πριν διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Τζον Τέρι, ο οποίος σκόραρε για πρώτη φορά, μετά τον περασμένο Νοέμβριο, όταν και τραυματίστηκε.

Η Τσέλσι αντιμετωπίζει στα τέλη Φεβρουαρίου τη Μίντλεσμπρο, εκτός έδρας, ενώ η Μπρέντφορντ έμεινε με την ελπίδα του …θαύματος.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Τσέλσι: Τσεχ – Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Κόουλ-Λουίζ, Λάμπαρντ (Μπέρτραντ 80’) – Όσκαρ, Μάτα (Μπεναγιούν 76’), Μόουσες (Αζάρ 65’)- Μπα.

Μπρέντφορντ: Μουρ – Λόγκαν, Κρεγκ, Ντιν, Μπίντγουελ – Αντεγιέμι, Ντιαγκουράγκα (Ριβς 73’), Ντάγκλας, Φόρσο (Σόντερς 78’) – Ντόναλντσον, Τρότα (Φόρεστερ 56’).

Πηγή: England365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x