Αγγλία

Ετοιμοπόλεμοι οι Ντρογκμπά και Μπάλακ με Μάντσεστερ

Το "παρών" αναμένεται να δώσουν στο Ολντ Τράφορντ, στο ντέρμπι κορυφής της Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι, ο Ντιντιέ Ντρογκμπά και ο Μίκαελ Μπάλακ, όπως διαβεβαίωσε ο τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας Ζοσέ Μουρίνιο.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Το παρών αναμένεται να δώσουν στο Ολντ Τράφορντ, στο ντέρμπι κορυφής της Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι, ο Ντιντιέ Ντρογκμπά και ο Μίκαελ Μπάλακ, όπως διαβεβαίωσε ο τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας Ζοσέ Μουρίνιο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές τραυματίστηκαν στο παιχνίδι της Τετάρτης για το Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Βέρντερ Βρέμης, όμως ο Μουρίνιο τόνισε, ότι οι τραυματισμοί δεν εμπνέουν ανησυχία και θα αγωνιστούν κανονικά κόντρα στους «κόκκινους διάβολους». « Ο Ντρογκμπά έχει κάποιες μικροενοχλήσεις στον αστράγαλο, όμως δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ανησυχίας και θα είναι παρών την Κυριακή. Το ίδιο ισχύει και για τον Μπάλακ, ο οποίος χτυπήθηκε σε μια φάση του αγώνα, αλλά δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό» τόνισε κατηγορηματικά ο Πορτογάλος προπονητής.

Επιμέλεια: Σπύρος Ευδοξιάδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x