Οι πρώτοι μήνες του Κάρλος Τέβες στην Πρέμιερσιπ είναι αρκετά δύσκολοι για τον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος δεν έχει καταφέρει ακόμα να σκοράρει με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ. Ωστόσο, ο 22χρονος άσος εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στα «σφυριά» και να πείσει για την αξία του τον προπονητή του, Άλαν Πάρντιου, και τον νέο ιδιοκτήτη της ομάδας, Έγκερτ Μάγκνουσον.
«Αν ο νέος ιδιοκτήτης θέλει να φύγω, τότε αυτό είναι που πρέπει να κάνω. Θα σεβαστώ κάθε του απόφαση, αφού η ομάδα είναι δική του. Όμως θα προτιμούσα να ήθελε εκείνος και ο προπονητής μου να με κρατήσουν στην ομάδα. Τουλάχιστον όλος ο κόσμος έχει καταλάβει ότι νοιάζομαι. Δεν θέλω να γεμίζω απλώς το ρόστερ. Θέλω να μείνω και να παίξω», δήλωσε ο Τέβες.
Σημειώνεται πως τα δικαιώματα του Αργεντινού φορ δεν ανήκουν στη Γουέστ Χαμ, αλλά στον επιχειρηματία Κία Τζοραμπτσιάν, ο οποίος ήθελε να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του λονδρέζικου συλλόγου. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε (αφού την ομάδα αγόρασε ο Μάγκνουσον) και αμέσως υπήρξε η φημολογία πως ο Τζοραμπτσιάν θα πάρει τον Τέβες από τη Γουέστ Χαμ, ώστε να τον παραχωρήσει σε άλλη ομάδα.
Επιμέλεια: Αποστόλης Κοτρότσος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






