Στοίχημα έχουν βάλει ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Άλεξ Φέργκιουσον, σύμφωνα με το οποίο αν ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός πετύχει πάνω από 15 γκολ φέτος θα… εισπράξει από τον Σκοτσέζο τεχνικό. Ο διεθνής άσος έχει ένα επιπλέον κίνητρο να επικρατήσει στην άτυπη κόντρα του με τον 65χρονο προπονητή, καθώς την προηγούμενη περίοδο είχε χάσει το ίδιο ακριβώς στοίχημα.
Ο Ρονάλντο έχει σημειώσει ως τώρα 14 γκολ στη σεζόν και θα ήθελε να πιάσει το όριο ενάντια στην Άρσεναλ την Κυριακή.«Έχω ανεβάσει το στοίχημα. Αυτός ήθελε να είναι 100 λίρες και εγώ πρότεινα 400 λίρες. Αυτή τη φορά θα το κερδίσω. Με τη βοήθεια των συμπαικτών μου, θα πάρω τα χρήματα. Πιστεύω ότι θα κερδίσω. Έχω χάσει δυο φορές αλλά και τις δυο δεν πήρα τα χρήματα όμως αυτή τη φορά θα τον κάνω να πληρώσει» δήλωσε ο 21χρονος άσος και συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι έχω ωριμάσει και παίζω με περισσότερη εμπιστοσύνη. Έχω αλλάξει κάποια πράγματα στο τρόπο παιχνιδιού μου και τα πάω καλά».
Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον φαίνεται πως θέλει να αποφύγει το στοίχημα λέγοντας «Έβαλα το στοίχημα στα κέλτικα, έτσι πιστεύω ότι δεν το κατάλαβε τελείως. Πιστεύω ότι τα πάει καλύτερα συνέχεια. Μπορεί και σκοράρει επειδή έχει και τα δυο πόδια και είναι καλός στον αέρα. Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο παίκτη που να σκοράρει τόσο συχνά».
Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






