Έτοιμος να μετακομίσει στο Λονδίνο για λογαριασμό της Τσέλσι είναι ο Ταλ Μπεν Χαΐμ, όπως αποκάλυψε ο πατέρας του. Ο Ισραηλινός αμυντικός της Μπόλτον αρνήθηκε πρόσφατα πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το προσεχές καλοκαίρι και είναι πιθανό η ομάδα του Στέλιου Γιαννακόπουλου να τον παραχωρήσει από τώρα προκειμένου να μπουν κάποια χρήματα στα ταμεία της.
«Υπάρχουν προχωρημένες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες», δήλωσε ο πατέρας του 25χρονου άσου, Εμανουέλ Μπεν Χαΐμ, και συμπλήρωσε: «Ελπίζουμε πως η μεταγραφή του θα ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα». Η Τσέλσι φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει στη Μπόλτον τρία εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να αποκτήσει μια επιπλέον λύση στα μετόπισθεν, τα οποία εσχάτως παρουσιάζουν πολλά κενά.
Ο Ταλ Μπεν Χαΐμ μεταγράφηκε στη Μπόλτον από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ το καλοκαίρι του 2004 και έκτοτε αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας του Σαμ Αλαρντάις, ενώ φέτος μετρά 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Premiership.
Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






