Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Στιούαρτ Πιρς, μπορεί να επιθυμεί να θέσει εαυτόν στην υπηρεσία της πατρίδας και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων, μετά την παραίτηση του Πίτερ Τέιλορ από τον πάγκο της, ωστόσο ο σύλλογός του έχει αντίθετη άποψη. Οι «πολίτες», με επίσημη ανακοίνωσή τους ξεκαθάρισαν πως ο 45χρονος τεχνικός δεν έχει την άδειά τους για να οδηγήσει τα νεαρά «Λιοντάρια» στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ολλανδίας το καλοκαίρι.
«Η ομάδα μας δεν δίνει άδεια στον προπονητή να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομοσπονδία. Αναγνωρίζουμε τον πατριωτισμό και τον ενθουσιασμό του Στιούαρτ αλλά και την επιθυμία της ομοσπονδίας να τον εντάξει στο δυναμικό της. Είμαστε σε συνομιλίες πάντως και πιστεύουμε ότι θα φτάσουμε στη λύση τις αμέσως επόμενες ημέρες», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου, ο οποίος κρίνει πως ο Πιρς δεν θα μπορεί να συνδυάσει και τις δύο εργασίες.
Πάντως, στο Νησί, θεωρείται πως ο Πιρς με τη βοήθεια της Ομοσπονδίας θα κάμψει τελικά τις όποιες αντιστάσεις της Μάντσεστερ Σίτι και θα ταξιδέψει στην Ολλανδία το καλοκαίρι.
Επιμέλεια: Άκης Στρατόπουλος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






