Αγγλία

Μουρίνιο: «Τι να μου πουν κι οι άλλοι...»

Απαντήσεις στην κριτική που έχει δεχθεί κατά καιρούς ότι δεν έχει κατακτήσει το Champions League με την Τσέλσι, έδωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο, που σήμερα αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του Πόρτο.

Απαντήσεις στην κριτική που έχει δεχθεί κατά καιρούς ότι δεν έχει κατακτήσει το Champions League με την Τσέλσι, έδωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο, που σήμερα αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του Πόρτο.

«Πολλοί εξαιρετικοί προπονητές στο κόσμο δεν έχουν καταφέρει να το κερδίσουν (Champions League) και ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα δεν είναι μακριά από εμάς. Ο Αρσέν Βενγκέρ είναι μεγάλος προπονητής στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Είναι κορυφαίος τεχνικός, αλλά ποτέ δεν το έχει πάρει. Εάν κρίνετε τη καριέρα μου στη Τσέλσι επειδή δεν έχω πάρει το Champions League, τότε θα πρέπει να κρίνετε και όλους αυτούς που το δεν έχουν πάρει ποτέ. Το έχω κάνει ήδη μια φορά, έτσι προηγούμαι έναντι των άλλων. Φαντάζομαι τους άλλους προπονητές που προσπαθούν να το κατακτήσουν. Είναι σημαντικό που το έχω πάρει, έτσι δεν νιώθω πίεση» δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x