Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του αμυντικού της Μίντλεσμπρο και της Εθνικής Αγγλίας, Τζόναθαν Γούντγκεϊτ, στα επερχόμενα παιχνίδια με Ισραήλ και Ανδόρρα εξαιτίας κάποιων ενοχλήσεων που έχει στο γόνατο.
Ο Γουντγκέιτ ταλαιπωρείται εδώ και μερικές εβδομάδες από το γόνατό του, ωστόσο ο ίδιος επικοινώνησε με την ομοσπονδία της χώρας του την Τρίτη για να αναφέρει το πρόβλημα. Την ίδια ώρα και ο προπονητής του στην Εθνική Αγγλίας, Στιβ ΜακΚλάρεν, ελπίζει να ακολουθήσει την αποστολή στο ταξίδι της στο Ισραήλ, όπως θα κάνει και ο Μίκα Ρίτσαρντς, ο οποίος τραυματίστηκε στη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Μίντλεσμπρο το περασμένο Σάββατο.
Ο ίδιος ο Γούντγκεϊτ σε δηλώσεις του τονίζει: «Έχω ενοχλήσεις στο γόνατο εδώ και μερικές βδομάδες. Θα πάω στη συγκέντρωση της Εθνικής μου, και εκεί θα δούμε τι μπορεί να γίνει. Θα το εξετάσουμε, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι ή όχι σε καλή κατάσταση». Ο αμυντικός, που κάνει καλές εμφανίσεις φέτος με τη φανέλα της ‘Μπόρο’, ελπίζει να καταφέρει να εξασφαλίσει μια θέση στην οπισθοφυλακή σαν παρτενέρ του Ρίο Φέρντιναντ.
Επιμέλεια: Παπαμιχαήλ Αγγελική
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






