Αγγλία

Με νέα πρόσωπα η Αγγλία

Χαρούμενος, και πώς να μην είναι άλλωστε, που θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την εθνική Αγγλίας, έστω και αν δεν χρησιμοποιηθεί στην αγαπημένη του θέση, εμφανίστηκε ο Σον Ράιτ-Φίλιπς.

Χαρούμενος, και πώς να μην είναι άλλωστε, που θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την εθνική Αγγλίας, έστω και αν δεν χρησιμοποιηθεί στην αγαπημένη του θέση, εμφανίστηκε ο Σον Ράιτ-Φίλιπς. Ο ακραίος μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να ξεκινήσει στο αριστερό άκρο, αντί το δεξιό, στη φιλική αναμέτρηση με την Ολλανδία, η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο «Βίλα Παρκ».

«Μου αρέσει να δημιουργώ προβλήματα στους αμυντικούς και δεν με νοιάζει σε ποια θέση θα αγωνιστώ. Από τη στιγμή που βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο είμαι ευτυχισμένος και έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μου», δήλωσε ο Ράιτ-Φίλιπς.

Ο Σβεν Γκόραν Ερικσον δεν έχει κατασταλάξει ακόμη στο αν θα επιλέξει να παραταχθεί η ομάδα του με 4-4-2 ή 4-3-3 στον αγωνιστικό χώρο. Σε περίπτωση που ο Σουηδός ομοσπονδιακός τεχνικός των «λιονταριών» προτιμήσει το δεύτερο σύστημα, τότε δεν αποκλείεται ο 23χρονος ποδοσφαιριστής να αγωνιστεί μπροστά από τον Ντέιβιντ Μπέκαμ ως «κρυφός» επιθετικός.

«Συνέβη κάτι ανάλογο με την ομάδα μου κόντρα στην Αρσεναλ και την Τσέλσι και μπορώ να πω ότι λειτούργησε μια χαρά. Ο Ντέιβιντ είναι φανταστικός ποδοσφαιριστής, μαθαίνω δίπλα του και απολαμβάνω να τον παρακολουθώ να αγωνίζεται. Ο προπονητής πάντως γνωρίζει περισσότερα», συμπλήρωσε ο Ράιτ-Φίλιπς.

Από κει και πέρα, τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν αρκετοί παίκτες –λείπουν, μεταξύ άλλων, έξι κεντρικοί αμυντικοί- ενδεχομένως να οδηγήσουν τον Τζέιμι Κάραγχερ στο αρχικό σχήμα. «Εάν παίξω θα είμαι πολύ χαρούμενος. Εύχομαι να αποδώσω το ίδιο καλά, όπως και στη Λίβερπουλ. Για αυτό και άλλωστε βρίσκομαι εδώ».

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Βαρβαρέσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x