Αγγλία

Γκαλάς: «Δεν είμαστε μηχανές»

Ο αμυντικός της Άρσεναλ Γουίλιαμ Γκαλάς, κατηγορεί τον εαυτό του για την «φτωχή» του συνεισφορά στην φετινή πορεία των «κανονιέρηδων» μετά τον τραυματισμό του, στο πρωτάθλημα, επισημαίνοντας παράλληλα ότι οι παίκτες δεν είναι «μηχανές».

Ο αμυντικός της Άρσεναλ Γουίλιαμ Γκαλάς, κατηγορεί τον εαυτό του για την «φτωχή» του συνεισφορά στην φετινή πορεία των «κανονιέρηδων» μετά τον τραυματισμό του, στο πρωτάθλημα, επισημαίνοντας παράλληλα ότι οι παίκτες δεν είναι «μηχανές».

Σε δηλώσεις του στην αγγλική εφημερίδα «Οbserver», ο διεθνής Γάλλος αμυντικός τόνισε ότι:«Πολλοί έλεγαν όταν έφυγα από το «Στάμφορντ Μπριτζ» ότι πήρα μεταγραφή στην Άρσεναλ όντας ήδη τραυματισμένος. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αμέσως μετά την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2006 στα γήπεδα της Γερμανίας, άρχισαν οι υποχρεώσεις με τους «Gunners» σε μια αναμφισβήτητα πολλή φορτωμένη χρονιά.Ηταν πραγματικά μια πολύ κουραστική χρονιά» ανέφερε συν τοις άλλοις ο Γάλλος.

Ο πρώην παίκτης της Τσέλσι δήλωσε ακόμα πώς:«Μετά το Μουντιάλ πολλοί παίκτες, όχι μόνο από την Άρσεναλ χρειαζόμασταν λίγο παραπάνω ξεκούραση. Οι ομάδες ποτέ δε μας κατάλαβαν. Κοίταζαν μονάχα τους στόχους τους αδιαφορώντας για μας. Επειδή οι σύλλογοι χρειάζονται παίκτες που να μπορούν να αντέξουν στις συνεχείς αγωνιστικές τους υποχρεώσεις θα πρέπει να προσέχουν και να τους εμπιστεύονται περισσότερο. Όσο για τους παίχτες θα πρέπει να βάζουν σε άμεση προτεραιότητα τους οργανισμούς τους. Δεν είμαστε μηχανές ».

Επιμέλεια: Αποστόλης Γαϊτάνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x