Αγγλία

«Άγιος» θέλει να παραμείνει ο Ρέντναπ

Ο μέσος της Σαουθάμπτον, Τζίμι Ρέντναπ, σε δηλώσεις του εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στην ομάδα, εφόσον αυτή αποφύγει τον υποβιβασμό.

Ο μέσος της Σαουθάμπτον, Τζίμι Ρέντναπ, σε δηλώσεις του εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στην ομάδα, εφόσον αυτή αποφύγει τον υποβιβασμό.

Ο 31χρονος, πρώην διεθνής με την εθνική Αγγλίας, μετακόμισε από την Τότεναμ στους «Άγιους» τον Ιανουάριο, μετά από επιθυμία του πατέρα του Χάρι, ο οποίος είναι τεχνικός της ομάδας. Ο Ρέντναπ «τζούνιορ», που θα ήθελε να παραμείνει στον σύλλογο αν καταφέρει να βγει από την επικίνδυνη ζώνη, δήλωσε: «Αισθάνομαι αρκετά καλά τώρα και αν παραμείνουμε στην κατηγορία ίσως μείνω για άλλον ένα χρόνο. Όμως αυτή τη στιγμή πραγματικά δεν ξέρω. Ήταν καλή απόφαση να έρθω και αν σωθεί η ομάδα θα είναι ακόμα καλύτερη».

Επιμέλεια: Γιάννης Καραγιάννης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x