Αγγλία

Ντρογκμπά: «Θέλω να παίξω ξανά με τον Μαλουντά»

Την επιθυμία του να ξαναγίνει συμπαίκτης με τον αριστερό χαφ της Λιόν, Φλοράν Μαλουντά, εξέφρασε ο επιθετικός της Τσέλσι, Ντιντιέ Ντρογκμπά. Οι δύο παίκτες είχαν βρεθεί στο παρελθόν στην γαλλική, Γκινγκάπμ, προτού ο παίκτης των «μπλε», μεταγραφεί στην Μαρσέιγ και ο Γάλλος διεθνής πάει στην Λιόν.

Την επιθυμία του να ξαναγίνει συμπαίκτης με τον αριστερό χαφ της Λιόν, Φλοράν Μαλουντά, εξέφρασε ο επιθετικός της Τσέλσι, Ντιντιέ Ντρογκμπά. Οι δύο παίκτες είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στην γαλλική, Γκινγκάπμ, προτού ο παίκτης των «μπλε», μεταγραφεί στην Μαρσέιγ και ο Γάλλος διεθνής πάει στην Λιόν.

«Έχει τα προσόντα για να αντεπεξέλθει στην πίεση που τυχόν θα έχει στην Πρέμιερσιπ. Είμαι βέβαιος ότι δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να προσαρμοστεί. Φυσικά θα θέλαμε να παίξουμε ξανά μαζί. Αυτό είναι ένα όνειρο, επειδή όταν είσαι επιθετικός, το να έχει τέτοιους παίκτες γύρω σου είναι χαρά σου. Εάν θέλει να έρθει στην Τσέλσι, είμαι διαθέσιμος να του δείξω πράγματα επειδή είναι αποφασιστικός και αλτρουιστής» δήλωσε ο Ιβοριανός στράικερ των νταμπλούχων Αγγλίας.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x