Την αδυναμία του να κρατήσει τον Μάικλ Όουεν στη Νιούκαστλ, εάν αυτός θέλει να φύγει ή τον θέλει κάποια ομάδα, αποκάλυψε ο προπονητής της ομάδας, Σαμ Άλαρνταϊς. Ο νέος τεχνικός των «καρακαξών» έφτασε στην ομάδα γεμάτος αισιοδοξία για τον 26χρονο Άγγλο επιθετικό, όμως η παραμονή του πρώην φορ της Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι σίγουρη. Χαρακτηριστικά, ο Άγγλος τεχνικός είπε μεταξύ άλλων: «Εάν ο Μάικλ θέλει να φύγει, δεν μπορώ να κάνω τίποτε για αυτό».
Ο Άλαρνταϊς δήλωσε συγκεκριμένα: «Εάν ο Μάικλ θέλει να φύγει δεν μπορώ να κάνω τίποτε για αυτό, ειδικά αν ένας άλλος σύλλογος σκοπεύει να πληρώσει την ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του. Πρόσφατα, χρησιμοποιήσαμε τη δυνατότητα της αγοράς ποδοσφαιριστή πληρώνοντας την ρήτρα του, όταν πήραμε τον Τζόι Μπάρτον, αλλά τώρα μπορεί να κάνουν και σε μας το ίδιο για να πάρουν τον Όουεν».
Η Νιούκαστλ έδωσε στην Ρεάλ Μαδρίτης το ποσό των 17 εκατομμυρίων λιρών το καλοκαίρι του 2005 για να αποκτήσει τον Όουεν. Οι σοβαροί τραυματισμοί του, όμως, του στέρησαν τη δυνατότητα να προσφέρει αυτά που μπορεί, τα δύο χρόνια που βρίσκεται στο σύλλογο. Αυτήν τη στιγμή η ρήτρα του διεθνή Αγγλου επιθετικού ανέρχεται στα 9 εκατομμύρια λίρες.
Επιμέλεια: Χρήστος Βασιλείου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






