Μπορεί ο σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο να ταλαιπωρεί τον παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ωστόσο ο ίδιος είναι αισιόδοξος και δηλώνει ότι θα είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί τον Αύγουστο στην πρεμιέρα της Πρεμιέρ Λιγκ, απέναντι στην Ρέντινγκ. Ο Νορβηγός επιθετικός, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο, μετά από ενοχλήσεις που αισθάνεται κατά τη διάρκεια των προπονήσεων.
Είχε εκφραστεί η άποψη, ότι ο Σόλσκιερ ίσως δεν θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στην αρχή της σεζόν με τους «κόκκινους διάβολους», ωστόσο ο ίδιος το αρνείται κατηγορηματικά. Παρόλα αυτά, η αλήθεια είναι πως λόγο του τραυματισμού του δεν θα είναι σε θέση να αγωνίζεται με τους «κόκκινους διάβολους» περισσότερο από δύο παιχνίδια την εβδομάδα.
Συγκεκριμένα, ο 34χρονος παίκτης τόνισε: «Θα είμαι έτοιμος στον πρώτο αγώνα για τη Πρεμιέρ Λιγκ. Σίγουρα, δεν θα μπορώ να παίζω παραπάνω από δύο αγώνες την εβδομάδα, αλλά θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό προκειμένου να πετύχουμε ότι και την προηγούμενη περιόδου». Όσον αφορά στον τραυματισμό του τόνισε: «Η κατάσταση με το γόνατό μου δεν θα βελτιωθεί στο 100%, αλλά όσο δεν πονάω θα συνεχίζω να παίζω». Τέλος ανέφερε: «Δεν ξέρω πότε θα σταματήσω να παίζω, μπορεί αυτή να είναι η τελευταία σεζόν που αγωνίζομαι, μπορεί και όχι».
Eπιμέλεια: Μελίνα Μαρκατζίνου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






