Τον ενδιαφέρον της για τον Λασάνα Ντιαρά, έχει εκδηλώσει η Άρσεναλ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της αγγλικής εφημερίδας «Ντέιλι Μίρορ», η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ έχει καταθέσει πρόταση ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ για τον Γάλλο μέσο της Τσέλσι.
Ο 22χρονος παίκτης αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού μέσου και χαρακτηρίστηκε ως ο νέος Μακελελέ, όμως οι εμφανίσεις του με την φανέλα των «μπλε» δεν άφησαν ικανοποιημένο τον Ζοζέ Μουρίνιο.
Οι «κανονιέρηδες» διαθέτουν πολλούς παίκτες που αγωνίζονται στην θέση του Ντιαρά, όπως ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο Αμπού Ντιαμπί, ο Ντενίλσον και ο Φλαμίνι, όμως η λονδρέζικη ομάδα θέλει να εντάξει στο δυναμικό της το νεαρό μέσο.
Ο Ντιαρά ξεκίνησε την καριέρα του στην Χάβρη και το 2005 πήρε μεταγραφή για την Τσέλσι. Η μετακίνηση του αυτή, προκάλεσε μεγάλες προσδοκίες, οι οποίες πολύ γρήγορα αποδείχθηκαν φρούδες, αφού ο Γάλλος έχει μόλις 13 συμμετοχές.
Επιμέλεια: Μιχάλης Χατζηνικήτας
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






