Οι χρηματοδότες της Κάρντιφ αποφάσισαν να κινηθούν νομικά εναντίον της ομάδας, αφού ισχυρίζονται πως τους έχουν «φεσώσει» με πάνω από 45 εκ. ευρώ. Η δικηγορική εταιρεία «Hextalls LLP», η οποία χειρίζεται την υπόθεση εν ονόματι του χρηματοδότη της ομάδας, Λανγκστον, κατηγορεί τον σύλλογο για κακή διαχείριση των οικονομικών.
Η Κάρντιφ είχε, επίσης, κατηγορηθεί για παραπλάνηση του κοινού, γύρω από την «υγεία» των οικονομικών της ομάδας για την περίοδο 2005-2006.
«Διαψεύδω κάθε ισχυρισμό. Οι καταθέσεις της Hextalls LLP μοιάζουν να είναι λανθασμένες υποθέσεις και πληροφορίες που δημιουργούν μία γενική σύγχυση», είπε ο πρόεδρος της Κάρντιφ, Πέτερ Ριντσντέιλ.
Η κατάθεση της Hextalls LLP λέει: «Η κατάθεση του πελάτη μας είναι ότι αυτό το ποσό προβλέπεται ως ελάχιστη πληρωμή, λόγω της ανικανότητας του συλλόγου να τηρηθούν ορισμένες προθεσμίες, καθώς επίσης και παραβιάζοντας τους όρους της συμφωνίας δανείου για το κύριο ποσό, συν τους τόκους. Είχε συμφωνηθεί να επιλυθεί το θέμα ιδιαιτέρως και εμπιστευτικά, αλλά η ομάδα έχει αγνοήσει επανειλημμένα τα πολυάριθμα αιτήματα να συζητηθεί το χρέος και οι επιπτώσεις του. Τα δικαστικά μέτρα ήταν αναγκαία, αφού ο πελάτης μας δεν είχε άλλη επιλογή και αφού ο σύλλογος δεν απαντούσε στις επαναλαμβανόμενες προσεγγίσεις μας».
Επιμέλεια: Ειρήνη Ζέρβα
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






