Αγγλία

CEO Premier League για τις οικονομικές παραβάσεις της Μάντσεστερ Σίτι: «Η υπόθεση θα λυθεί σύντομα»

Δηλώσεις σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης που αφορά τις οικονομικές παραβάσεις της Μάντσεστερ Σίτι έκανε ο CΕΟ της Premier League, Ρίτσαρντς Μάστερς.

Μπορεί η Μάντσεστερ Σίτι να συνεχίζει να αποτελεί τη μεγαλύτερη πρωταγωνίστρια του αγγλικού ποδοσφαίρου, διεκδικώντας ως φαβορί την έκτη κατάκτηση του τίτλου στις επτά πιο πρόσφατες σεζόν της Premier League, ωστόσο η υπόθεση με της 115 οικονομικές παραβάσεις στις οποίες κατηγορείται ότι υπέπεσε από το 2009 έως το 2018, παραμένει ως ένα μεγάλο βάρος πάνω της.

Οι τιμωρίες που μπορεί να αντιμετωπίσει αν τελικά κριθεί ένοχη ξεκινούν από πολύ μεγάλα πρόστιμα και απαγόρευση μεταγραφών, φτάνοντας μέχρι αφαίρεση βαθμών ή ακόμα και υποβιβασμό.

Δηλώσεις σχετικά με την πολυσυζητημένη υπόθεση έκανε ο CΕΟ της Premier League, Ρίτσαρντς Μάστερς, τονίζοντας ότι οι εξελίξεις είναι... προ των πυλών, με τη δίκη να είναι προγραμματισμένη για το άμεσο μέλλον.

«Η δίκη της Μάντσεστερ Σίτι είναι προγραμματισμένη για το σύντομο μέλλον. Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε κάτι, η ημερομηνία έχει οριστεί. Η υπόθεση θα επιλυθεί κάποια στιγμή σύντομα», ανέφερε αρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x