Αγγλία

Κίνδυνος αποβολής από το πρωτάθλημα για Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι εφόσον κριθεί ότι παραβιάζουν το Financial Fair Play!

Ένα ακραίο σενάριο αποβολής από το πρωτάθλημα υπάρχει στον… ορίζοντα για Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι, σε περίπτωση που η Premier League διαπιστώσει παραβάσεις στο Financial Fair Play.

Υπό το φόβο βαριάς τιμωρίας λόγω καταπάτησης των κανόνων του Financial Fair Play ζουν οι φίλοι, αλλά κυρίως οι διοικούντες των Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι!

Βλέποντας τη Νότιγχαμ Φόρεστ να τιμωρείται με αφαίρεση τεσσάρων βαθμών από την τρέχουσα βαθμολογία και να βρίσκεται πλέον στις θέσεις του υποβιβασμού, οι ιθύνοντες των «πολιτών» και των «μπλε» προετοιμάζονται για κάθε ενδεχόμενο.

Ένα από αυτά είναι και η άμεση αποβολή από το πρωτάθλημα της Premier League! Δεδομένα οι οικονομικές «ατασθαλίες» των Αράβων από τη μία και του Τόντ Μπέλι από την άλλη είναι τεραστίων διαστάσεων και ο κίνδυνος μεγάλης «ζημιάς» είναι υπαρκτός.

Αμφότεροι θα επιθυμούσαν να τη γλιτώσουν με ένα βαρύ πρόστιμο, αφού μπορεί για την Τσέλσι να μην έχει αντίκτυπο μία βαθμολογική ποινή, για τη Σίτι όμως μπορεί να της κοστίσει το πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x