Αγγλία

Premier League: Σέντρα στις 21/8 με Άρσεναλ-Κόβεντρι

Στις 21 Αυγούστου με το Άρσεναλ-Κόβεντρι ξεκινά το νέο πρωτάθλημα της Premier League.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η Premier League γνωστοποίησε το πλήρες πρόγραμμα της νέας σεζόν, 2026/27.

Η σέντρα στη νέα σεζόν θα γίνει στις 21 Αυγούστου με το Άρσεναλ-Κόβεντρι, ενώ το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται στις 30 Μαΐου.

Στα υπόλοιπα ματς της πρεμιέρας, η Χαλ που επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία θα υποδεχθεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ, η Τσέλσι θα έχει... λονδρέζικη «σύγκρουση» με τη Φούλαμ εκτός έδρας. Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Μπόρνμουθ του Μάρκο Ρόσε, με τους «πολίτες» να μην έχουν ανακοινώσει ακόμα τον Μαρέσκα, ενώ, η Λίβερπουλ του Ιραόλα κοντράρεται με τη Νιούκαστλ στον βορρά!

Τη Σάντερλαντ θα υποδεχθεί η Ίπσουιτς στη δική της πρεμιέρα στη νέα αγωνιστική περίοδο, στην έδρα της Μπρέντφορντ θα βρεθεί η Τότεναμ του Ντε Τζέρμπι.

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x