Αγγλία

Το ντελίριο για την Έβερτον και η τραγωδία των Λέστερ και Λιντς μέσα από «κλικς»

Το φινάλε στη μάχη του υποβιβασμού της Premier League δημιούργησε ένα απίθανο κοντράστ συναισθημάτων με τους οπαδούς της Έβερτον να πανηγυρίζουν και εκείνους των Λιντς και Λέστερ να... πενθούν.

Δραματικό το τέλος της σεζόν στην Premier League και συγκεκριμένα στην «ουρά» της βαθμολογίας!

Η Λέστερ παρά τη νίκη της με σκορ 2-1 κόντρα στη Γουέστ Χαμ αποχαιρέτησε τα μεγάλα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου καθώς την ίδια στιγμή η Έβερτον σε ένα συγκλονιστικό ματς στο «Γκούντισον Παρκ» επικράτησε 1-0 της Μπόρνμουθ με το γκολ του Ντουκουρέ, εξασφαλίζοντας για 70η διαδοχική σεζόν την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία!

Φυσικά το κοντράστ συναισθημάτων στα δύο γήπεδα ήταν εκείνο που ξεχώρισε με τους οπαδούς των «αλεπούδων» να μην μπορούν να πιστέψουν ότι η ομάδα τους υποβιβάστηκε έξι μόλις χρόνια μετά το πρωτάθλημα του 2016 και εκείνους των «ζαχαρωτών» να εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο και να πανηγυρίζουν έξαλλα την παραμονή τους στην Premier League μετά από μια δύσκολη σεζόν!

Θυμίζουμε ότι μαζί με τη Λέστερ, τον δρόμο για την Championship πήρε και η Λιντς που ηττήθηκε από την Τότεναμ στο «Έλαντ Ρόουντ» με σκορ 4-1 με τους παίκτες και τους οπαδούς των «παγωνιών» να βιώνουν συναισθήματα αντίστοιχα με εκείνα στο Λέστερ.

Η... παράνοια στο «Γκούντισον Παρκ»











Η θλίψη σε Λιντς και Λέστερ:







Premier League: Το κοντράστ για Έβερτον και Λέστερ

Premier League: Το κοντράστ για Έβερτον και Λέστερ

Premier League: Το κοντράστ για Έβερτον και Λέστερ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x