Αγγλία

Sun: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίνει 90 εκατ. λίρες στην Τότεναμ για Κέιν»

Έτοιμη να τα σκάσει… χοντρά φέρεται να είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για να καλύψει το φιάσκο του ESL, παίρνοντας τον Χάρι Κέιν από την Τότεναμ.

Μπορεί ο Χάρι Κέιν να είναι στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων του με την Τότεναμ, για ένα νέο πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκοπεύει να μπει… σφήνα και να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει σε σημερινό της ρεπορτάζ η «Sun», σημειώνοντας ότι η οικογένεια Γκλέιζερ θέλει να… σβήσει τα όσα έγιναν με την (μη) συμμετοχή των «κόκκινων διαβόλων» στο European Super League, κάνοντας μια «μεγάλη» κίνηση.

Με την διοίκηση της Μάντσεστερ να δαπανά το ασύλληπτο ποσό των 90 εκατομμυρίων λιρών για τον Αγγλο διεθνή επιθετικό των «σπιρουνιών», που έχει συμβόλαιο έως το 2024, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα!

Ο Κέιν, ο οποίος εντυπωσιάζει και φέτος με τις εμφανίσεις του και είναι ο ηγέτης της Τότεναμ, φέρεται επίσης να θέλει να ενταχθεί σε ένα σύλλογο που να διεκδικεί τίτλους, βλέποντας και την ομάδα του Λονδίνου να μένει πιθανότατα εκτός Champions League του χρόνου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x