Αγγλία

To κύπελλο Αγγλίας στον ΣΚΑΪ

Το FA CUP, ο πιο ιστορικός θεσμός του ποδοσφαίρου, παίζει αποκλειστικά στον ΣΚΑΪ.

Με αφετηρία τον τρίτο γύρο αυτό το Σάββατο 5 Ιανουαρίου και τερματισμό στον μεγάλο τελικό, όλες οι μεγάλες αναμετρήσεις του κατ’ εξοχήν θεσμού των εκπλήξεων και των μεγάλων ανατροπών παίζουν εδώ.

Τηλεοπτική σέντρα, λοιπόν, το Σάββατο στις 16.20 με όλους τους πρωταγωνιστές της διοργάνωσης στην pre-game εκπομπή.

Παρουσιάζουν ο Παναγιώτης Περπερίδης και ο Θέμης Σωτηρόπουλος.

Στις 17.00, σε απευθείας μετάδοση η αναμέτρηση της Τσέλσι με την Νότιγχαμ Φόρεστ για τον τρίτο γύρο της διοργάνωσης. Περιγράφει ο Μιχάλης Τσώχος.

Μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, σε μαγνητοσκόπηση η πρόκληση της αναγεννημένης από τον Σόλσκιερ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον της Ρέντινγκ. Περιγράφει ο Νίκος Σταματέλος.

Και τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου στις 00.30 η Λίβερπουλ, που φέτος θέλει να τα σαρώσει όλα, κόντρα στην φιλόδοξη Γουλβς. Περιγράφει ο Μιχάλης Τσώχος.

Δυνατές ποδοσφαιρικές συγκινήσεις από το κύπελλο Αγγλίας, μόνο στον ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x