Σε τεχνητό κώμα ο επιθετικός της Νότιγχαμ Φόρεστ, Τάιβο Αβονίγι.
Ο 27χρονος επιθετικός τραυματίστηκε σοβαρά στην κοιλιακή χώρα μετά από σύγκρουσή του με το δοκάρι στην πρόσφατη αναμέτρηση της ομάδας του με τη Λέστερ, ενώ παρότι αρχικά επέστρεψε τον αγωνιστικό χώρο, στη συνέχεια πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση.
Σύμφωνα με την αγγλική «Daily Mail», η εγχείρηση ήταν επιτυχημένη, όμως οι γιατροί έκριναν απαραίτητο να τον βάλουν σε τεχνητό κώμα, προκειμένου να συνεχίσουν την επέμβαση την Τετάρτη (14/5).
UPDATE: Taiwo Awoniyi has been placed into an induced coma and is receiving intensive care following ‘urgent’ surgery. Early signs are thought to be positive. Aim is to complete his operation tomorrow. https://t.co/T6sEYJz27Y
— Mike Keegan (@MikeKeegan_DM) May 13, 2025
Η φάση που έφερε τον τραυματισμό του Αβονίγι:
Awoniyi has had to be placed in a medical coma due to this injury.
— Liam Wilko (@CFCLiamW) May 13, 2025
This could all have been avoided if the officials are allowed to flag clear offsides early and not play on
We all knew a serious injury was a matter of time but PGMOL didn’t listen!
pic.twitter.com/k7gWPnv8Up
Διαβάστε Επίσης
Μαρινάκης: «Είμαστε υπερήφανοι για τον Νούνο Σάντο, υπήρχε εκνευρισμός για τον τραυματισμό…» Νέα μεγάλη γκέλα για τη Φόρεστ, μυαλό μόνο για τελικό οι Γιουνάιτεντ και Τότεναμ Γλίστρησε στο Σαουθάμπτον και… αγχώνεται η Σίτι, έσβησε το όνειρο της Ευρώπης για τη Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα!Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.