Αγγλία

«Νοσοκομείο» η Μπράιτον ενόψει ΑΕΚ: Αποχώρησαν με αναγκαστική αλλαγή Φάτι και Λάμπτεϊ, 10 οι τραυματίες!

Η Μπράιτον έχει πλέον 10 αμφίβολους παίκτες ενόψει ΑΕΚ, αφού η Ταρίκ Λάμπτεϊ και Άνσου Φάτι αποχώρησαν τραυματίες από την αναμέτρηση των «γλάρων» με τη Νότιγχαμ Φόρεστ!

Ένα πολύ... γεμάτο απουσιολόγιο έχει η Μπράιτον ενόψει της ΑΕΚ (30/11, 19:45)!

Οι «γλάροι» ούτως ή άλλως αντιμετώπιζαν αρκετά προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο αυτά αυξήθηκαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Νότιγχαμ Φόρεστ για την Premier League.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του πρώτο ημιχρόνου, η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι είδε τον Άνσου Φάτι να αποχωρεί με αναγκαστική αλλαγή στο 21', ενώ περίπου ένα τέταρτο νωρίτερα το ίδιο έγινε και με τον Γκανέζο μπακ Ταρίκ Λάμπτεϊ!

Κάπως έτσι, οι τραυματίες της Μπράιτον ενόψει του ματς με την Ένωση για το Europa League έγιναν δέκα! Πέρα από τους δύο προαναφερθέντες, οι Χούλιο Ενσίσο, Πέρβις Εστουπινιάν, Ντάνι Γουέλμπεκ και Σόλι Μαρτς έχουν σοβαρά προβλήματα και θα μείνουν σίγουρα εκτός, ενώ οι Άνταμ Γουέμπστερ, Ιγκόρ Ζούλιο και Τζέιμς Μίλνερ έμειναν εκτός αποστολής με τη Νότιγχαμ και είναι αμφίβολοι!

Η λίστα συμπληρώνεται με τον ίσως κορυφαίο παίκτη της Μπράιτον, Καορού Μιτόμα, ο οποίος επίσης δεν βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα με τη Νότιγχαμ, ωστόσο το πιθανότερο είναι πως θα αγωνιστεί κανονικά στην «Opap Arena», καθώς προπονείται κανονικά τις τελευταίες μέρες και μάλλον δεν αγωνίστηκε για λόγους προφύλαξης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x