Αγγλία

Απάντησε για τον πολυσυζητημένο πανηγυρισμό του μπροστά στους παίκτες της Κόβεντρι ο Άντονι

Μέσω μιας ανάρτησής του στα social media, ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντονι, τοποθετήθηκε για τον πολυσυζητημένο πανηγυρισμό του μπροστά στους παίκτες της Κόβεντρι.

Πήρε θέση για τον πολυσυζητημένο πανηγυρισμό του μπροστά στους παίκτες της Κόβεντρι ο Άντονι.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχθηκε έντονη κριτική για την κίνησή του να πανηγυρίσει προκλητικά και δείχνοντας τα αυτιά του μπροστά στους αντιπάλους του, μετά την αγχωτική επικράτηση της ομάδας του στη διαδικασία των πέναλτι και την πρόκρισή της στον τελικό του FA Cup.

Μέσω μιας ανάρτησής του στα social media, ο Άντονι δικαιολόγησε τον εαυτό του, αναφέροντας ότι πάνω στη μεγάλη ένταση της στιγμής, αντέδρασε στις προκλήσεις για να υπερασπιστεί την ομάδα του.

«Η Κόβεντρι απέδειξε ότι άξια έφτασε στα ημιτελικά. Εμείς θέλαμε να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό για τους φιλάθλους μας και τα καταφέραμε. Ο τρόπος που ορισμένοι ποδοσφαιριστές της Κόβεντρι συμπεριφέρθηκαν στους φιλάθλους μας δεν ήταν ωραίος και εγώ αντέδρασα έτσι, πάνω στη μεγάλη ένταση της στιγμής, για να υπερασπιστώ την ομάδα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Βραζιλιάνος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x