Αγγλία

Επιτρέπει την αγωνιστική δράση η αγγλική κυβέρνηση - Ανακοίνωσε αναβολές η Championship

Σε διαδικασία συζητήσεων βρίσκονται από το βράδυ της Πέμπτης στην Αγγλία η κυβέρνηση με τις αθλητικές αρχές σχετικά με το αν θα υπάρξει αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο.

Συνεχίζονται οι συζητήσεις ανάμεσα στην αγγλική κυβέρνηση και τις ποδοσφαιρικές αρχές της χώρας σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι με την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου, μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Το βράδυ της Πέμπτης προέκυπτε βεβαιότητα ότι η αγωνιστική στην Premier League πρόκειται να αναβληθεί, αλλά αυτό δεν φαίνεται να ισχύει τουλάχιστον σε αυτόν τον βαθμό, καθώς το πρωί της Παρασκευής η κυβέρνηση εξέδωσε οδηγίες σχετικά με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

«Δεν υπάρχει υποχρέωση ακύρωσης ή αναβολής εκδηλώσεων και αθλητικών αγώνων ή κλεισίματος χώρων διασκέδασης κατά την περίοδο του Εθνικού Πένθους.

Αυτό αφήνεται στη διακριτική ευχέρεια των μεμονωμένων οργανισμών. Ως ένδειξη σεβασμού, οι οργανισμοί μπορεί να θελήσουν να εξετάσουν το ενδεχόμενο ακύρωσης ή αναβολής εκδηλώσεων ή κλεισίματος χώρων την ημέρα της Κρατικής Κηδείας.

Δεν έχουν καμία υποχρέωση να το κάνουν και αυτό αφήνεται αποκλειστικά στη διακριτική ευχέρεια των μεμονωμένων οργανισμών.

Αν προγραμματίζονται αθλητικές εκδηλώσεις ή εκδηλώσεις για την ημέρα της Κρατικής Κηδείας, οι οργανισμοί μπορεί να θέλουν να προσαρμόσουν τους χρόνους των εκδηλώσεων, ώστε να μην έρχονται σε σύγκρουση με τις ώρες των τελετών και των σχετικών πομπών.

Σε ένδειξη σεβασμού και σύμφωνα με τον τόνο του Εθνικού Πένθους, οι διοργανωτές μπορεί να επιθυμούν να κρατήσουν ένα χρονικό διάστημα σιωπής ή/και να παίξουν τον Εθνικό Ύμνο στην έναρξη των εκδηλώσεων ή των αθλητικών αγώνων και οι παίκτες μπορεί να θέλουν να φορούν μαύρα περιβραχιόνια»
, αναφέρεται στην ανακοίνωση της κυβέρνησης.

Παρ’ όλα αυτά, η διοργανώτρια αρχή των μικρότερων κατηγοριών της Αγγλίας ανακοίνωσε ήδη την αναβολή των αποψινών αναμετρήσεων Μπέρνλι-Νόριτς και Τρανμίρ-Στόκπορτ και πλέον αναμένεται η απόφαση της Premier League για το τι πρόκειται να πράξει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x