Αγγλία

Η συνέντευξη της χρονιάς: Ατάκες για πιγκουίνους και σκύλους που... μιλούν γιαπωνέζικα από προπονητή

Ο προπονητής της Όλντερσοτ, Μάρκ Μόλσλι, έκανε τις πιο περίεργες δηλώσεις που έχουμε ακούσει τελευταία. Υπήρχε, βέβαια, εξήγηση...

Η συνέντευξη του προπονητή της Όλντερσοτ (ομάδα National League) πριν τον αγώνα με την Μπρόμλεϊ για το FA Trophy μας έφερε ένα από τα πιο παράξενα βίντεο των τελευταίων μηνών.

Ερωτηθείς για τις σκέψεις του πριν την αναμέτρηση, ο Μαρκ Μόλσλι προέβη σε άνευ προηγουμένου παραλήρημα, με ατάκες για... πιγκουίνους και σκύλους που μιλούν γιαπωνέζικα, μεταξύ άλλων!

Αναλυτικά:

«Αν ένα δέντρο πέσει, και δεν υπάρχει κανείς εκεί για να το ακούσει, κάνει θόρυβο; Κρυώνουν οι πιγκουίνοι; Πώς φεύγει το νερό από την ντουζιέρα, με τη φορά του ρολογιού ή ανάποδα όταν βγάζουμε την τάπα.

Αυτές είναι οι ερωτήσεις που θα μας γίνουν, υπάρχουν ερωτήσεις που πρέπει να έχουμε απαντήσεις.

Ψάχνουμε για λύσεις και πρέπει να λύνουμε εξισώσεις μερικές φορές.

Ο Σαμ έχει υπέροχο κούρεμα, ξεκίνησαν να μακραίνουν τα μαλλιά του. Ο Κουπς είναι εδώ δουλεύοντας σιωπηλά. Ο Ρόμπι είναι για πρώτη φορά ήσυχος.

Ο Τέρι αγόρασε έναν χαρτοφύλακα, ξέρετε, με τέσσερις σκύλους που μιλούν γιαπωνέζικα. Αλλά είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά».


Σύμφωνα πάντως με τη Sun, το εν λόγω βίντεο απεικονίζει το... ζέσταμα του Βρετανού τεχνικού, πριν τις κανονικές του δηλώσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x