Αγγλία

Ρέξαμ & Νοτς Κάουντι πάνε να σπάσουν όλα τα ρεκόρ αλλά μόνο μία θα προβιβαστεί σίγουρα!

Η μάχη για την άνοδο στην αγγλική National League έχει φουντώσει, όμως μόνο μία εκ των Ρέξαμ και Νοτς Κάουντι θα χαμογελάσει σίγουρα στο τέλος...

Αν θεωρείτε σκληρή λίγκα την αγγλική Championship, πού να δείτε τη National League...

Η 5η τη τάξει κατηγορία στο Νησί περιλαμβάνει 24 ομάδες αλλά μονάχα ο πρωταθλητής ανεβαίνει αυτόματα στη League Two, με όσους τερματίζουν από τη 2η έως την 7η θέση να μπαίνουν στα playoffs.

Φέτος, η μάχη της κορυφής έχει φουντώσει μεταξύ δύο αντιπάλων που έχουν ξεφύγει από τους υπόλοιπους. Ο λόγος για την ιστορική Νοτς Κάουντι και τη Ρέξαμ των Ράιαν Ρέινολντς & Ρομπ ΜακΕλένι, που έχουν αμφότερες 97 βαθμούς - 25 περισσότερους από την 3η, Γουόκινγκ!

Λεπτομέρεια; Η Νοτς Κάουντι έχει δώσει 41 ματς έναντι 39 των Ουαλών, συνεπώς έχει ακόμα άλλα πέντε, ενώ η αντίπαλός της επτά.

Αμφότερες ωστόσο έχουν τη δυνατότητα, ασχέτως από τη θέση όπου θα τερματίσουν να σπάσουν μέχρι και τέσσερα ρεκόρ στην ιστορία της κατηγορίας!

Ο λόγος για τα ρεκόρ των περισσότερων πόντων (105), των περισσότερων νικών (31), των περισσότερων γκολ (103) και του παίκτη με τα περισσότερα τέρματα (40).

Νοτς Κάουντι και Ρέξαμ χρειάζονται εννέα βαθμούς ακόμη για να σπάσουν το πρώτο ρεκόρ, ενώ έχουν από 29 και 30 νίκες αντίστοιχα.

Όσον αφορά στα τέρματα που έχουν σημειώσει, έχουν από 103 και 100 αντίστοιχα, συνεπώς έχει ήδη ισοφαριστεί το σχετικό ρεκόρ.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για το ρεκόρ του πρώτου σκόρερ, καθώς ο Μακόλεϊ Λόνγκσταφ της Νοτς Κάουντι έχει σκοράρει ήδη 40 φορές.

Κι όμως, από αυτές τις δύο ομάδες, μονάχα η μία θα πάρει το απευθείας εισιτήριο για την EFL, με την άλλη να μπλέκει με τα ζόρικα playoffs...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x