Αγγλία

Αγγλική ομάδα έδωσε το όνομα… serial killer σε κερκίδα της

Μεγάλο ντόρο έχει προκαλέσει η απόφαση αγγλικού συλλόγου να δώσει σε κερκίδα του γηπέδου της όνομα που παραπέμπει σε γυναίκα serial killer.

Στο… στόχαστρο οπαδών της και μη έχει βρεθεί αγγλικός σύλλογος, λόγω της απόφασης που πήρε να μετονομάσει μια κερκίδα της.

Η Σάουθεντ Γιουνάιτεντ ήρθε σε συμφωνία με την (κτηματομεσιτική) εταιρεία «Gilbert & Rose». Μέχρι εδώ όλα καλά ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται σε μια πρώτη ανάγνωση.

Ωστόσο, με αυτόν τον τρόπο μέρος του γηπέδου θα ονομάζεται «Gilbert & Rose West Stand», όπως αναγράφεται και στο σχεδιάγραμμα που βγήκε για τα εισιτήρια. Οι οπαδοί της ομάδας έσπευσαν να ενημερώσουν τους υπεύθυνους του συλλόγου -ρίχνοντας και το σχετικό κράξιμο στα social media του κλαμπ- ότι παραπέμπει σε serial killer.

Αγγλική ομάδα έδωσε το όνομα… serial killer σε κερκίδα της
Αγγλική ομάδα έδωσε το όνομα… serial killer σε κερκίδα της

Συγκεκριμένα στη Rose West, η οποία σε συνεργασία με τον σύζυγό της, Fred, δρούσαν στο Γκλόστερ για σχεδόν 20 χρόνια από το 1967 και μετά. Έχουν επιβεβαιωθεί εννέα φόνοι νεαρών γυναικών από το 1973 έως το 1987, αλλά κατηγορείται και για άλλους. Όπως της 8χρονης θετής της κόρης το 1971. Μπήκε στη φυλακή το 1995, όπου παραμένει ακόμα η 68χρονη πλέον Rose West.

Η αντίδραση των οπαδών της Σάουθεντ την οδηγεί στην απόφαση να αλλάξει εκ νέου την ονομασία του γηπέδου της, ενώ τους καθησύχασε, τονίζοντας ότι δεν έχουν τοποθετηθεί σχετικές πινακίδες στην εν λόγω εξέδρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x