Αγγλία

Αγκάλιασε το σεντόνι η Τότεναμ, «αυτοκτόνησε» η Τσέλσι

Τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν σφράγισε η Τότεναμ μετά την επικράτηση επί της Νιούκαστλ με 1-0. Αυτοκτόνησε η Τσέλσι με τη Χάντερσφιλντ και θα περιοριστεί στο… Europa League.

Παρούσα στο Champions League της ερχόμενης περιόδου θα είναι η Τότεναμ. Οι Σπερς επικράτησαν με το φτωχό αλλά… υπερπολύτιμο 1-0 της Νιούκαστλ στο πλαίσιο της εξ αναβολής αναμέτρησης για την 31η αγωνιστική και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Τσέλσι με την Χάντερσφιλντ (1-1) εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Χρυσός σκόρερ για τα σπυρούνια ο Χάρι Κέιν, ο οποίος στο 50’ μετά την πάσα του Σον παραβίασε για πρώτη και μοναδική φορά την εστία των καρακάξων χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

«Μαντάρα» τα έκανε η Τσέλσι κόντρα στην Χάντερσφιλντ καθώς μετά την εντός έδρας ισοπαλία με 1-1,με την οποία έπεσε η αυλαία της 35ης αγωνιστικής, έχει πλέον ελάχιστες ελπίδες για ένα εισιτήριο για το Champions League της επόμενης σεζόν και αν δεν αυτοκτονήσει η Λίβερπουλ την τελευταία αγωνιστική με την αδιάφορη Μπράιτον στο Άνφιλντ θα βολευτεί με το... Europa League.

Την πρώτη ήττα της καριέρας του μετά από 23 παιχνίδια απέναντι στην Λέστερ γνώρισε Αρσέν Βενγκέρ. Η Άρσεναλ ηττήθηκε από τις «αλεπούδες» με 3-1, σε ένα παιχνίδι που αγωνίστηκε για περίπου 70’ με παίκτη λιγότερο, λόγω της σωστής αποβολής του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου στο 16’ για φάουλ στον Ιχεανάτσο.

Τέλος, το ρεκόρ με τις περισσότερες νίκες, τους περισσότερους πόντους, αλλά και τα περισσότερα τέρματα σε μία σεζόν στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ κατέχει από σήμερα η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία είχε εύκολο βράδυ απέναντι στην Μπράιτον επικρατώντας με 3-1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x