Αγγλία

Αιγύπτιος δημοσιογράφος: «Ο Σαλάχ να ξυρίσει το μούσι του ‘τρομοκράτη’»

Απίστευτο άρθρο από συμπατριώτη του ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, στο οποίο τον προτρέπει να ξυριστεί, για να μην τον περάσουν για εξτρεμιστή!

Έντονη ανησυχία προκάλεσε άρθρο ενός Αιγύπτιου δημοσιογράφου της εφημερίδας Al-Ahram, στο οποίο «συμβουλεύει» τον Μοχάμεντ Σαλάχ να ξυρίσει το μούσι του, όχι για αισθητικούς αλλά για λόγους ασφαλείας!

Συγκεκριμένα, ο Σαλάχ Μοντασέρ ισχυρίζεται πως ο αστέρας της Λίβερπουλ πρέπει να αφαιρέσει τη γενειάδα του καθώς «τον βάζει στο καλάθι με εξτρεμιστές και τρομοκράτες»!

Πολλοί Αιγύπτιοι κατέφυγαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να καταδικάσουν το άρθρο και να το χαρακτηρίσουν –τουλάχιστον- ανόητο, τονίζοντας πως η εξωτερική εμφάνιση δεν αποτελεί κριτήριο χαρακτηρισμού ενός ατόμου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x