Αγγλία

Άκυρο το συμβόλαιο του Σάλα με την Κάρντιφ

Νέα στοιχεία στην υπόθεση της μεταγραφής του Σάλα βάζει αγγλικό Μέσο, καθώς υποστηρίζει πως το συμβόλαιο στην Κάρντιφ δεν έχει ισχύ.

Ο Εμιλιάνο Σάλα ήταν έτοιμος να πραγματοποιήσει το όνειρό του, καθώς θα συνέχιζε την καριέρα του στην Premier League και κατ’ επέκταση στην Κάρντιφ. Δυστυχώς, το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε ο ποδοσφαιριστής έπεσε, με αποτέλεσμα ο 28χρονος επιθετικός να μην είναι πλέον κοντά μας.

Παρά το ό,τι έχει γίνει, η Ναντ διεκδικεί ακόμα τα χρήματα της μεταγραφής (17 εκατ. ευρώ) από την Κάρντιφ, αλλά η «Daily Telegraph» ήρθε να δώσει νέα στοιχεία στην υπόθεση.

Όπως αναφέρεται στην αγγλική εφημερίδα, το συμβόλαιο του Σάλα με την Κάρντιφ δεν ήταν εναρμονισμένο με τους νόμους της Premier League. Παράλληλα, ο ποδοσφαιριστής δεν είχε εγγραφεί πλήρως στην ομάδα, με αποτέλεσμα να μην αποτελεί δικό της παίκτη.

Με αυτά τα δύο στοιχεία, το συμβόλαιο του Σάλα θα μπορούσε να είναι άκυρο και έτσι η Κάρντιφ δεν θα χρειαστεί να πληρώσει το χρηματικό ποσό στη γαλλική ομάδα. Βέβαια, η υπόθεση πάνω σε αυτό το τραγικό γεγονός θα εκδικαστεί.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σωτηρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x