Αγγλία

Οι προτάσεις του Άλαν Σίρερ για την επίθεση της Αγγλίας και τον νέο ρόλο του Κέιν!

Ο Άλαν Σίρερ ανέλυσε τις σκέψεις του για την ιδανική επιθετική γραμμή της εθνικής Αγγλίας και μίλησε για το ρόλο που πρέπει να υιοθετήσει ο Χάρι Κέιν.

Οι κορυφαίες εθνικές ομάδες της Ευρώπης θα συναντηθούν το καλοκαίρι στα γήπεδα της Γερμανίας για το Euro 2024.

Η Αγγλία θα βρεθεί στις τελικές φάσεις της διοργάνωσης και ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Premier League, Άλαν Σίρερ μίλησε για τους ποδοσφαιριστές που πρέπει να συνθέσουν την επιθετική γραμμή της ομάδας, αλλά και το ρόλο του Χάρι Κέιν.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ υπολογίζει σε αρκετούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, αφού οι Άγγλοι επιθετικοί βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο και αρκετοί διανύουν παραγωγικές χρονιές.

Η ιδανική σύνθεση του Σίρερ περιλαμβάνει τους Φιλ Φόντεν, Μπουκάγιο Σάκα, Όλι Γουότκινς και Χάρι Κέιν. Στην προσπάθειά του να χωρέσει και τους δύο φορμαρισμένους επιθετικούς, ο Άλαν Σίρερ, μίλησε για ένα νέο – διαφορετικό τρόπο αξιοποίησης του Κέιν, τοποθετώντας τον πίσω από τον Όλι Γουότκινς. Στη μεσαία γραμμή δεσπόζει η παρουσία των Τζουντ Μπέλινγκχαμ και Ντέκλαν Ράις.

Άλαν Σίρερ: Οι προτάσεις του για την επίθεση της Αγγλίας και το ρόλο του Κέιν!

«Δεν πιστεύω πως ο Γκάρεθ θα ακολουθήσει αυτή την προσέγγιση, αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που θα μπορούσε να είναι αυτό που χρειάζεται η Αγγλία. Ο Όλι Γουότκινς θα παίξει στην κορυφή. Ο Κέιν μπορεί να επιστρέψει στο χώρο του… δεκαριού, που όλοι ξέρουμε πως είναι φυσικό κομμάτι του παιχνιδιού του και ήταν πολύ σημαντικό στη δημιουργία της Αγγλίας, της Τότεναμ και της Μπάγερν Μονάχου», τόνισε ο Άγγλος θρυλικός επιθετικός.

Ο Γουότκινς οδηγεί την Άστον Βίλα στην πορεία της για το Ευρωπαϊκό εισιτήριο και έχει σημειώσει 21 γκολ και 10 ασίστ. Από την πλευρά του ο Χάρι Κέιν συνεχίζει να σκοράρει με χαρακτηριστική άνεση, έχοντας πετύχει 31 τέρματα σε 32 συμμετοχές.

Επιμέλεια: Λοΐζος Λαϊνίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x