Αγγλία

Αν έχετε υποψίες, κάντε αυτό το τεστ πριν σουτάρετε την κοπέλα σας

Αν σας βασανίζουν τρομερές υποψίες για εκείνη. Αν στριφογυρνάτε τα βράδια άυπνοι και έχουν μπει ψύλλοι στ’ αυτιά για την καλή σας, ακολουθήστε το παράδειγμα αυτού του τύπου και ησυχάστε για πάντα!

Δεν μπορεί, θα σου ‘χει τύχει. Κάθεσαι στον καναπέ με τα σέα σου, τα μέα σου και τα συναφή και βλέπεις μπαλίτσα. Ντερμπάρα διάολε. Δεν έχεις αφήσει νύχι για νύχι από την αγωνία. Νύχι για νύχι του ενός χεριού… Γιατί το άλλο το έχεις θυσιάσει για χάρη της… καλής σου, που το χρησιμοποιεί ως μαξιλαράκι και ακουμπά το κεφαλάκι της πάνω σου.

Παρά το γεγονός πως της είπες κάνα εκατομμύριο φορές «αγάπη μου ΔΕΝ με πειράζει να έχω παρέα, μπορώ να δω και το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός ΜΟΝΟΣ μου», εκείνη δεν κατάλαβε γρι…

Έστω, μπορείς να τα δεχτείς αυτά και να καταπιείς το πικρό τούτο ποτήρι, το οποίο όμως θα ξεχειλίσει σίγουρα τη στιγμή που θα ακούσεις τη φωνή που θα σε επαναφέρει στην τάξη και την πλέον ακατάλληλη στιγμή θα αναρωτηθεί όλο νάζι και ασχετοσύνη: «τζουτζούκο μου» (αν είσαι ο Άδωνις) «αγαπουλίνι μου» (ή κάτι τέτοιο γλυκανάλατο) «εμείς είμαστε με τους κόκκινους ή με τους πράσινους»;

Για να μην φτάσεις ποτέ σε αυτό το σημείο και από εκεί ενδεχομένως στα σίδερα της φυλακής ή -ακόμη χειρότερα- αναγκαστείς να προβείς σε ψακτικές νέου αμόρε, ήρθε αυτό το νέο επαναστατικό τεστ που αποτελεί εφεύρεση φίλου της Άρσεναλ, αλλά εύκολα μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα ώστε να καλύψει και τις δικές σου ανάγκες. Είτε είσαι οπαδός της ΑΕΚ, είτε του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος.

Τι έκανε αυτός ο τύπος; Αποφάσισε να ξεδιαλύνει μια και καλή τις υποψίες που τον έτρωγαν για την κοπέλα του. Και όπως κατάλαβες, δεν τον ενδιέφερε ιδιαίτερα αν «τσίμπαγε κάνα… μεζέ» από αλλού, αλλά αν σκαμπάζει από το σπορ την ιστορία των «κανονιέρηδων».

inner

Σε μια επίδειξη… ρομαντισμού από αυτές που γουστάρουν τα κορίτσια, τη ρώτησε για την ενδεκάδα της Άρσεναλ, την εντός και εκτός έδρας εμφάνιση της ομάδας και αφού περάσαμε τα απολύτως βασικά, έφτασε και η ώρα για ερωτήσεις κρίσεως.

inner

Για καυτά θέματα πάνω στα οποία μπορεί να σμιλευτεί μια σχέση ζωής και να μπουν τα θεμέλια μιας αγαπημένης οικογένειας. Τέτοιο μνημείο είναι για παράδειγμα το «εξήγησε με δικά σου λόγια γιατί ο Αλέξις Σάντσες είναι καλύτερος του Αζάρ»!

inner

Η συγκεκριμένη τύπισσα πάντως, τα πήγε μια χαρά. Με βαθμολογία 43,5 στα 50 πέρασε με Α τις εξετάσεις και κέρδισε δικαιωματικά μια θέση στην καρδιά αλλά και στον καναπέ του τρελαμένου με την Άρσεναλ οπαδού, ο οποίος απλά είχε μια-δυο παρατηρησούλες να κάνει: Το ότι πρέπει να μάθει όλη την ενδεκάδα και να μην ξεχνά πως οι παίκτες της Τότεναμ είναι αποβράσματα!

Ωωωωω… Τι γλυκούλης…

Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x