Αγγλία

Αναλαμβάνει την Κάρντιφ ο Σόλσκιερ

Τα ηνία της Κάρντιφ αναλαμβάνει ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ επιστρέφοντας στην Premiership μετά τη μεγάλη καριέρα που έκανε σαν ποδοσφαιριστής στη Μαν. Γιουνάιτεντ.

Έτοιμος να αναλάβει την Κάρντιφ είναι ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Όπως μετέδωσε τηλεοπτικός σταθμός της πατρίδας του, ο Νορβηγός τεχνικός πέταξε με το ιδιωτικό τζετ του ιδιοκτήτη της ομάδας, Βίνσεντ Ταν, για την Ουαλία και αναμένεται να υπογράψει πριν τον ημιτελικό Κυπέλλου με τη Νιούκαστλ το Σάββατο.

Ο 40χρονος πλέον Σόλσκιερ, που έκανε μεγάλη καριέρα σαν ποδοσφαιριστής στη Μαν. Γιουνάιτεντ, έχει παρουσιάσει εξαιρετικά δείγματα σαν προπονητής κατακτώντας δύο πρωταθλήματα κι ένα Κύπελλο με τη Μόλντε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x