Έχοντας ήδη μετρήσει πέντε χρόνια στη Μάντσεστερ Σίτι, μετακομίζοντας στην Αγγλία το 2008 από την Εσπανιόλ, ο Πάμπλο Ζαμπαλέτα θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στους «πολίτες» μέχρι το 2017.
Το απόγευμα της Δευτέρας, κλήθηκε στα γραφεία της ομάδας και υπέγραψε νέο τετραετές συμβόλαιο, για να δώσει συνέχεια στο «κύμα» ανανεώσεων που έχει παρατηρηθεί τους τελευταίους μήνες στη Σίτι.
«Αισθάνομαι πλέον σαν στο σπίτι μου. Νιώθω πολύ όμορφα στη Μάντσεστερ Σίτι, μου αρέσει η Πρέμιερ Λιγκ και είμαι χαρούμενος που το μέλλον μου θα είναι εδώ. Βρίσκομαι σε έναν εξαιρετικά οργανωμένο σύλλογο και όλα δουλεύουν… ρολόι. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, με φανταστικούς ποδοσφαιριστές και ευελπιστούμε να κατακτήσουμε τρόπαια τη νέα σεζόν» είπε ο Αργεντινός μπακ.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






