Αγγλία

Ανελκά: «Δεν χρειάζεται να φύγουν από τη Λίβερπουλ Σαλάχ και Μανέ»

Την πεποίθηση πως δεν υπάρχει λόγος να φύγουν από τη Λίβερπουλ ο Μοχάμεντ Σαλάχ και ο Σαντιό Μανέ, εξέφρασε ο Νικολά Ανελκά, ενώ παράλληλα εκθείασε τη δουλειά του Γιούργκεν Κλοπ.

Δεν έχουν λόγο να φύγουν από τη Λίβερπουλ οι Μοχάμεντ Σαλάχ και Σαντιό Μανέ σύμφωνα με τον Νικολά Ανελκά. Ο Γάλλος πρώην ποδοσφαιριστής εξέφρασε την άποψη πως αυτή τη στιγμή η Λίβερπουλ μπορεί να ανταγωνιστεί τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ παράλληλα επαίνεσε τη δουλειά του Γιούργκεν Κλοπ.

«Είναι μια εκπληκτική τριάδα μπροστά. Μου αρέσουν όλοι τους, ιδιαίτερα ο Ρομπέρτο Φιρμίνιο επειδή είναι το «κλειδί» της επιτυχίας για τον Σαλάχ και τον Μανέ. Έχουν την ποιότητα να αγωνιστούν στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Σαλάχ και ο Μανέ. Είναι στους πέντε κορυφαίους του κόσμου αυτή τη στιγμή», ανέφερε αρχικά ο πρώην ποδοσφαιριστής της «Βασίλισσας».

Στη συνέχεια εξέφρασε την άποψη πως οι δύο σουπερστάρ της Λίβερπουλ δεν έχουν λόγο να ψάξουν για μεταγραφή: «Σήμερα η Λίβερπουλ μπορεί να ανταγωνιστεί τη Ρεάλ Μαδρίτης, οπότε δεν χρειάζεται να φύγουν. Το Λίβερπουλ είναι το κατάλληλο μέρος για αυτούς».

Τέλος, ο Ανελκά εξέφρασε το θαυμασμό του για τη δουλειά του Γιούργκεν Κλοπ στους «Ρεντς»: «Είναι μια ιδιοφυία. Αγαπάω τη δουλειά του, τον τρόπο που συνεργάζεται με τους ποδοσφαιριστές του και τις μεταγραφές που κάνει. Επιλέγει ποδοσφαιριστές κορυφαίου επιπέδου. Θα είναι ανταγωνιστικοί για πολλά χρόνια. Ο Κλοπ έφερε το κλαμπ εκεί που του αξίζει».

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Καρατσενίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x