Αγγλία

«Άνοιγμα» του Ομπαμεγιάνγκ στην Μάντσεστερ Σίτι

Την αποκάλυψη πως η Μάντσεστερ Σίτι ενδιαφέρεται έντονα για την περίπτωση του, έκανε ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, μπλέκοντας και τον πατέρα του στην υπόθεση.

Ιδιαίτερη ζήτηση φαίνεται πως παρουσιάζει το όνομα του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στην ποδοσφαιρική αγορά, αφού σύμφωνα με τον Γκαμπονέζο, στους ενδιαφερόμενους προστέθηκε και η Μάντσεστερ Σίτι.

Ο φορ της Ντόρτμουντ ανέφερε σε δηλώσεις του πως οι «πολίτες» σκοπεύουν να κινηθούν για την απόκτηση του το επόμενο καλοκαίρι, λέγοντας παράλληλα πως ο πατέρας του έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές με τον αγγλικό σύλλογο.

«Είναι αλήθεια πως υπάρχει επαφή με τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο πατέρας μου έχει ξεκινήσει τις επαφές, αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο», τόνισε ο ποδοσφαιριστής των Βεστφαλών.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στο παρελθόν, ο 27χρονος παίκτης έχει κάνει «άνοιγμα» και στη Ρεάλ Μαδρίτης, αποκαλύπτοντας πως οι «μερένχες» είναι η ομάδα της καρδιάς του.

Επιμέλεια: Νίκος Καρφής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x