Αγγλία

Ανρί: «Ο Χάαλαντ κάποια στιγμή θα βάλει έξι γκολ σε ματς της Σίτι»

Ο Τιερί Ανρί εκθείασε τον Έρλινγκ Χάαλαντ, όντας πεπεισμένος πως ο Νορβηγός μπορεί να σπάσει το ρεκόρ περισσότερων γκολ σε έναν αγώνα Πρέμιερ Λιγκ, σκοράροντας έξι τέρματα.

Mπορεί να μην ασχοληθήκαμε ιδιαίτερα μαζί του τον τελευταίο μήνα, λόγω της απουσίας του από το Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει κάνει μυθικό ξεκίνημα στη σεζόν με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, κάτι που πλέον αναγνωρίζουν μέχρι και θρύλοι του ποδοσφαίρου.

Ο Τιερί Ανρί είναι ένας από τους υμνητές του Νορβηγού, καθώς δήλωσε πεπεισμένος πως ο Χάαλαντ μπορεί να σπάσει το ρεκόρ περισσότερων γκολ σε έναν αγώνα Πρέμιερ Λίγκ, πετυχαίοντας έξι τέρματα σε κάποιον αγώνα της Σίτι.

«Ο Χάαλαντ είναι ένας επιθετικός παλιάς κοπής. Πιστεύω ότι θα πετύχει έξι γκολ σε κάποιο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι επειδή δημιουργούν τεράστιες ευκαιρίες σε κάθε ματς που δίνουν.

Αν θα μπορέσει να σκοράρει 50 γκολ σε μία σεζόν; Αν προσθέσουμε και τις άλλες διοργανώσεις, πέρα από την Premier League θα φτάσει τα 50 γκολ άνετα.

Πρόκειται για έναν παίκτη που θυμίζει τους παλιούς στράικερ, μπορεί να συγκριθεί μόνο με τον Άλαν Σίρερ αλλά και με τους Γκάρι Λίνεκερ, Γκερντ Μίλερ, Πάολο Ρόσι και Πίπο Ιντζάγκι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x