Αγγλία

Απέκτησαν Καβάμπε οι Γουλβς

Την πρώτη τους... κίνηση στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου ανακοίνωσαν οι Γουλβς!

Μεταγραφική ενίσχυση για τους Γουλβς, οι οποίοι λίγες μόνο ώρες μετά τη μεγάλη νίκη τους επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ιάπωνα μέσου Χαγιάο Καβάμπε, από την ελβετική Γκρασχόπερς!

Ο 26χρονος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών με τους «Λύκους», ωστόσο θα επιστρέψει για να αγωνιστεί ως δανεικός στην κορυφαία κατηγορία της Ελβετίας και την Γκρασχόπερς, μέχρι την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 2013 και έκανε το... μεγάλο ευρωπαϊκό βήμα το μόλις πέρσι για λογαριασμό της Γκρασχόπερς, με την οποία φέτος έχει 4 γκολ και 3 ασίστ σε 18 εμφανίσεις. Επιπλέον, έχει αγωνιστεί και τέσσερις φορές με την εθνική ομάδα της Ιαπωνίας, σκοράροντας και μία φορά.

Όπως δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής των Γουλβς, Σκοτ Σέλαρς: «Ο Χαγιάο είναι ένας παίκτης που τον παρακολουθούσαμε πολύ καιρό και τα πάει πάρα πολύ καλά, ειδικά φέτος. Είναι ένας επιθετικός μέσος, με μεγάλη ενέργεια στο παιχνίδι του, ενώ έχει και μεγάλη ποιότητα. Έλαμψε στην Γκρασχόπερς και είναι ο κυριότερος λόγος που τα πάνε τόσο καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x