Αγγλία

«Απέρριψε» το Τσάμπιονς Λιγκ για την... Τσάμπιονσιπ ο Σάουθγκεϊτ

«Σνόμπαρε» το Τσάμπιονς Λιγκ ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ προκειμένου να βρεθεί στα γήπεδα της Τσάμπιονσιπ με στόχο την εύρεση νέου «αίματος» για την εθνική Αγγλίας.

Προτίμησε την... Τσάμπιονσιπ από το Τσάμπιονς Λιγκ ο τεχνικός της εθνικής Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, επιλέγοντας τόσο ο ίδιος όσο και ο βοηθός του Στιβ Χόλαντ να παρακολουθήσουν δύο «αναδυόμενα» αστέρια ώστε να βρεθεί νέο «αίμα» για χάρη των «τριών λιονταριών».

Ο Άγγλος κόουτς δεν παρακολούθησε τους διεθνείς του να «χορεύουν» στα ευρωπαϊκά γήπεδα λόγω Μέισον Μάουντ και Τζακ Γκρίλις.

Συγκεκριμένα, ο Σάουθγκεϊτ βρέθηκε χθες στο «Pride Park» ώστε να παρακολουθήσει τον νεαρό μέσο της «Derby County» Μάουντ, τη στιγμή που ο βοηθός του, Στιβ Χόλαντ, ταξίδεψε στο Μπέρμιγχαμ για να τσεκάρει τον Γκρίλις της Άστον Βίλα.

H αναζήτηση δημιουργικών μέσων είναι ο κυρίαρχος στόχος των δύο εκπροσώπων της εθνικής, καθώς η ενίσχυση της αδύναμης μεσαίας γραμμής είναι αναγκαία, όπως φάνηκε στα παιχνίδια με την Ισπανία και την Ελβετία.

Με τις βασικές ελπίδες του 48χρονου κόουτς για τη θέση στον άξονα να είναι οι Λόφτους και Λαλάνα, που όμως δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής με τις ομάδες του, πλέον αναζητά λύσεις στα «πρόσωπα» των δύο νέων αυτών ταλέντων.

Οι δυο πιτσιρικάδες της αγγλικής Κ-21, βρίσκονται στα «ραντάρ» του Σάουθγκέιτ εδώ και πολύ καιρό, ενώ το γεγονός ότι ο ίδιος και ο Χόλαντ ταξίδεψαν αυτοπροσώπως για σκάουτινγκ, δηλώνει ότι η κλήση τους στα «τρία λιοντάρια» πλησιάζει...

Επιμέλεια: Άννα Νικολάου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x