Αγγλία

Από τον ΠΑΟΚ στη... Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Βρετανικό δημοσίευμα θέλει την ιδιοκτήτρια οικογένεια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γκλέιζερ, να εξετάζει το ενδεχόμενο επαναφοράς του Φρανκ Άρνεσεν στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Ο 59χρονος, αποτελεί παρελθόν από τον «δικέφαλο του βορρά» και σύμφωνα με τη «Daily Mail», τ' όνομά του υπάρχει σε μια λίστα που έχουν φτιάξει οι Γκλέιζερς στη Γιουνάιτεντ, ενόψει της... αναδιάρθρωσης που σχεδιάζουν από το καλοκαίρι στον σύλλογο.

Η τελευταία παρουσία του Άρνεσεν επί αγγλικού εδάφους ήταν στο Λονδίνο και την Τσέλσι, από την οποία αποχώρησε το 2010.

Βέβαια, οι σχέσεις του με τον Ζοσέ Μουρίνιο δεν ήταν καλές και δεν έχουν γεφυρωθεί, οπότε, σε περίπτωση πρόσληψης του Πορτογάλου από τους «κόκκινους διαβόλους», πιθανότατα δεν θα περάσει στην πράξη το θέμα του Φρανκ Άρνεσεν.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x