Αγγλία

Απογοήτευση στην Τότεναμ

Απογοητευμένοι είναι άπαντες στην Τότεναμ μετά το 1-1 με την Γουέστ Μπρομ, με τον Ποτσετίνο να στέκεται στο πόσο δύσκολο έργο είχε η ομάδα του από την στιγμή που δέχθηκε πολύ νωρίς στο παιχνίδι.

Απογοητευμένοι είναι άπαντες στην Τότεναμ μετά το ισόπαλο 1-1 με την Γουέστ Μπρομ, με τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο να στέκεται στο πόσο δύσκολο έργο είχε η ομάδα του από την στιγμή που δέχθηκε πολύ νωρίς στο παιχνίδι.

«Είμαστε απογοητευμένοι γιατί κάναμε τεράστια προσπάθεια. Αυτό που έκανε την διαφορά ήταν ότι δεχθήκαμε πολύ νωρίς στο παιχνίδι και ο αντίπαλος έπαιξε αρκετά πίσω. Δεν ήταν εύκολο για εμάς να κυκλοφορήσουμε την μπάλα. Στα τελευταία 15 λεπτά ανεβάσαμε την πίεσή μας και δημιουργήσαμε αρκετές καταστάσεις ευνοϊκές για να σκοράρουμε, αλλά δεν ήμασταν δολοφονικοί. Είναι πάντα δύσκολο στην Πρέμιερ Λιγκ όταν δέχεσαι τόσο νωρίς.

Δεν δεχθήκαμε πολλές ευκαιρίες και στο άλλο μισό τα ρίσκα που πήραμε δεν απέδωσαν, ενώ η Γουέστ Μπρομ είχε μία ευκαιρία με το γκολ και άλλη μία στο δεύτερο ημίχρονο. Το 1-1 με αφήνει απογοητευμένο γιατί χάσαμε δύο βαθμούς. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να πάρουμε το επόμενο», ανέφερε ο Αργεντινός και προσέθεσε:

«Είναι καλό για τον Κέιν που σκόραρε γιατί πήραμε και τον βαθμό, αλλά υπάρχει απογοήτευση με την ισοπαλία».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x