Αγγλία

Αργεί το ντεμπούτο για Ζιρού και Παλμιέρι

Επιφυλακτικός φάνηκε ο προπονητής της Τσέλσι Αντόνιο Κόντε αναφορικά με την συμμετοχή των Ολιβιέ Ζιρού και Έμερσον Παλμιέρι για τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Γουότφορντ την Δευτέρα (5/2).

Λιγοστεύουν οι πιθανότητες για το ντεμπούτο με την φανέλα της Τσέλσι την ερχόμενη Δευτέρα για τους νεοαφιχθέντες, Ολιβιέ Ζιρού και Έμερσον Παλμιέρι.

Τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα των «μπλε» είναι δύσκολο να αγωνιστούν στον επόμενο αγώνα, καθώς και οι δύο προέρχονται από προβλήματα τραυματισμών και σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, δεν τα έχουν ξεπεράσει πλήρως.

«Θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί. Ειδικά ο Παλμιέρι προέρχεται από έναν σοβαρό τραυματισμό και έχει παίξει σε ένα μόλις παιχνίδι φέτος. Με την Τορίνο στο Κύπελλο Ιταλίας. Ο Ζιρού προέρχεται επίσης από ένα μυϊκό πρόβλημα και ήταν εκτός για 50 μέρες πριν αγωνιστεί για 15 λεπτά απέναντι στη Σουόνσι, στο τελευταίο του παιχνίδι με την Άρσεναλ. Θα πρέπει να τους επαναφέρουμε στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης πριν πάρουμε την απόφαση να τους χρησιμοποιήσουμε σε επίσημο αγώνα» ήταν τα λόγια του Ιταλού τεχνικού.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Ντανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x