Αγγλία

Άρσεναλ Vs Ελλάδα, διπλό από ημίχρονο: Η Βεατρίκη, η Νότιγχαμ του Μαρινάκη και ο… Άκπομ

Η Κυριακή κύλησε πολύ άσχημα για την Άρσεναλ, που πέτυχε εις διπλούν την... Ελλάδα απέναντί της και λύγισε σε αμφότερες περιπτώσεις.

Η... καλή μέρα φάνηκε από νωρίς. Αήττητη ήταν η ομάδα της Άρσεναλ στη Women’s Super League, μέχρι που φιλοξενήθηκε από την ουραγό Μπέρμιγχαμ, η οποία έκανε την έκπληξη, νικώντας 2-0 έχοντας τη Βεατρίκη Σαρρή να σκοράρει.

Η συνέχεια ήταν ακόμη χειρότερη. Οι άντρες των Λονδρέζων είδαν τη Νότιγχαμ Φόρεστ να τους σοκάρει και να τους πετά για δεύτερη φορά την τελευταία τετραετία εκτός Κυπέλλου, με τον δημοσιογράφο Σαμ Στριτ να μην παραλείπει να κάνει λόγο για... πελατειακή σχέση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τους «κανονιέρηδες»!

Κάτι οι δύο προκρίσεις της Φόρεστ, κάτι τα τρία διπλά του Ολυμπιακού στο “Emirates” το 2015, το 2020 και το 2021, δεν ήθελε και πολύ για να πέσει... τρολάρισμα.



Ένας φίλος της Άρσεναλ δε, κατέληξε ότι ο Έντι Ενκέτια θα έπρεπε να ακολουθήσει τον –άλλοτε επιθετικό των Λονδρέζων- Τσούμπα Άκπομ στην Ελλάδα, πιθανότατα απογοητευμένος από την εμφάνιση του Άγγλου φορ...



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x