Αγγλία

Εύκολα η Άρσεναλ, πέρασε στα πέναλτι η Τσέλσι

Άνετη πρόκριση στον 5ο γύρου του Λιγκ Καπ για την Άρσεναλ, καθώς επικράτησε 2-0 της Λιντς στο «Emirates». Τη διαδικασία των πέναλτι χρειάστηκε η Τσέλσι για να περάσει τη Σαουθάμπτον.

Την ανοδική της πορεία και μέσω του Λιγκ Καπ πιστοποίησε η Άρσεναλ, καθώς στο πλαίσιο του 4ου γύρου της διοργάνωσης επικράτησε 2-0 της Λιντς, παίρνοντας μια άνετη πρόκριση για την επόμενη φάση.

Έπειτα από ένα φτωχό πρώτο ημίχρονο, ο Τσέιμπερς άνοιξε το σκορ στο 55’, ενώ ο Ενκετιά ήταν αυτός που στο 69’ έβαλε τέλος στο όποιο ενδιαφέρον του ματς, διαμορφώνοντας το 2-0, που έμελε να είναι και το τελικό σκορ.

Από την άλλη πλευρά, εξαιρετικά πιο δύσκολη αποδείχθηκε η αποστολή της Τσέλσι μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ», καθώς κόντρα στη Σαουθάμπτον έμεινε στο 1-1 έπειτα από τα 90 λεπτά και απαιτήθηκε η διαδικασία των πέναλτι για την πρόκριση με 4-3.

Όλη η ιστορία του αγώνα καταγράφηκε μέσα σε λίγα λεπτά, καθώς στο 44’ ο Κάι Χάβερτς άνοιξε το σκορ για τους «μπλε», αλλά με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 47’ ο Τσε Άνταμς διαμόρφωσε το 1-1 που έμεινε μέχρι το τέλος.

Στη… ρώσικη ρουλέτα, ο Γουόλκοτ ήταν αυτός που αστόχησε πρώτος, με τον Μάουντ να χάνει τη δική του ευκαιρία για την Τσέλσι, αλλά ο Σμόλμποουν αποδείχθηκε μοιραίος για τους «Άγιους» που έμειναν μόνο με την παρηγοριά της καλής εμφάνισης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x